Leuke accessoires te vinden voor een ps3

logo (1)

Ps3 is natuurlijk een afkorting voor playstation 3. Dit is een spelcomputer wat bij bijna iedereen bekend in de oren klinkt. Een spelcomputer waar je enorm  veel spelletjes op kan spelen. Deze spelletjes dien je wel apart aan te schaffen maar zodra je er eentje gekocht hebt of cadeau heb gegeven kan diegene het niet laten liggen om het niet te spelen. Dit spelcomputer is voor de jongere generatie onder ons een must om te hebben. Je hoeft niks aan hen te vragen of dat ze het weten hoe dat het werk want ze weten het heel goed!

Het zoontje van een vriend van mij is over een kleine 2 weekjes jarig en hij heeft uiteraard ook een playstation. Ik weet dat zijn controller niet meer zo goed is en dat hij er maar 1 heeft. Jammer want zo kan hij niet met zijn vriendjes spelen. Tijd voor een zoektocht!

Snel gevonden en gelijk besteld.

Op de website van I-Mania.nl zie je een duidelijk overzicht van accessoires voor een ps3. Daar heb ik uiteindelijk ook 2 controllers gekocht voor hem, zo kan hij samen spelen met vriendjes en natuurlijk met mij! Ik vind het ook wel eens leuk om weer achter de playstation te kruipen en te spelen. Dit kan je urenlang blijven doen zonder dat het je verveelt!

s-ps3-0716w_1_1